Горењско сендвич панели Горењско сендвич панели Горењско сендвич панели Горењско сендвич панели Горењско сендвич панели Горењско сендвич панели Горењско сендвич панели
Панели од полиуретански сендвич обложен од двете страни со поцинкуван пластифициран лим кој ги исполнуваат НАССР нормативите.
RAL KARTA thumbcrven panel thumb
 

 

 

Материјали со различни дебелини кои обезбедуваат еднаква изолација.

razlicni materijali panel thumb

 

 

 
Детален приказ на спојување на панелите
spoj paneli thumb
 
 
Дебелини и карактеристики на панелите
tabela paneli thumb

КАТАЛОЗИ

Katalog 2010 2011 Thumb1


Thumb Katalog20082009


Flaer Gorenjsko2008 Thumb

 

Liflet2010 Thumb

 

 

Локација на ГОРЕЊСКО

Наша Адреса

ГОРЕЊСКО ДОО
н. Бутел, Скопје
Тел/Факс: +389 2 2032 822